RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

2010: Norkring sluit eerste selectieprocedure af

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Norkring België, dat vorig jaar alle zenderparken van de VRT overnam, zal op 31 mei aanstaande de eerste ronde van zijn selectie-procedure rond de verhuur van zijn omroepnetwerk afsluiten. Hierdoor kan het bedrijf zich concentreren op het voorbereiden van de uitzendinfrastructuur tegen de herfst van dit jaar. Dat meldt Norkring in een persbericht.

Norkring België is in onderhandeling geweest met meerdere partijen. Er werd intussen één contract afgesloten. Men engageert zich om het uitzendnetwerk volledig operationeel te maken tegen deze herfst, dit voor alle partijen waar het op 31 mei van dit jaar een akkoord mee zal gesloten hebben. Bijkomende partners die na deze datum een overeenkomst ondertekenen, zullen vanaf 31 mei 2011 met hun eigen commerciële aanbod van start kunnen gaan.

De infrastructuur van Norkring België zorgt ervoor dat men in Vlaanderen en Brussel tv- en radio-uitzendingen draadloos kan uitzenden in digitale kwaliteit via de ‘digitale ether’. De ontvangst is mogelijk met een kleine antenne in of bij het televisie- of radiotoestel.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Norkring

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx