RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

2008: Donna geeft ‘Evy Gruyaert’ weg (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Donna heeft het lekkerste paasei ter wereld gemaakt. Evy Gruyaert in chocolade, puur en uit één stuk. Een gelukkige Donna-luisteraar kan de chocoladen Evy winnen. Radio-collega David Van Ooteghem broedde al sinds vorige week maandag op een idee en op donderdag verklapte hij eindelijk wat het was: hij wilde het lekkerste paasei ter wereld maken. Maar wat maakt zijn ei nu het bijzonderst van allemaal?

Dat werd duidelijk toen Evy Gruyaert langskwam in de studio: het paasei van David zou als een eeneiige tweeling op Evy lijken! Davids handlanger en chocolatier Eric Goossens uit Antwerpen zou een chocoladen gezichtsmasker van Evy maken en de rest van haar lichaam uithouwen uit een brok pure chocolade, 1.75 meter groot, schoenmaat 39.

Een heel weekend lang heeft chocolatier Goossens dag en nacht aan het beeld gewerkt, maar het resultaat mag gezien worden. En opgegeten, want Donna geeft het weg aan een luisteraar. Evy schenkt haar chocoladen evenbeeld, tijdens haar uitzending op Paasmaandag weg aan de luisteraar die het juiste gewicht het dichtst benaderde.

Vanaf morgen, woensdag 19 maart, staat de chocoladen Evy in de Donna-studio en is ze te bewonderen via de Donna-webstek. Tussen 09:00 en 12:00 uur ook op te zien op Eén. Vanaf morgen tot Paasmaandag 24 maart om 09:00 uur kunnen luisteraars via sms proberen te raden hoeveel de chocoladen evenknie van Evy weegt.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx