RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

2006: Moslimexecutieve zoekt vrije radio’s

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Moslimexecutieve van België wil zowel via radio als televisie het imago van de moslims verbeteren. De Executieve vraagt daarom zendtijd aan vrije radio’s en de openbare omroepen VRT en RTBF, zo berichten de Corelio-kranten vandaag. 

Na een geslaagde proef startte de Moslimexecutieve vorige week met uitzendingen op de Brusselse Radio Midi 1. De Executieve krijgt er in een pilootproject op vrijdag zendtijd van 16:30 tot 18:30 uur en maakt de programma’s in een eigen radiostudio. Voor het Nederlandstalige grondgebied werd gedacht aan zendtijd bij Radio Contact, maar de Executieve kijkt ook uit naar andere zenders en wil eveneens programma’s opstarten via het internet. 

Het Franstalige college van de Executieve is al gesprekken begonnen met de RTBf. Het Nederlandstalige college wil nu volgens vice voorzitter Hacer Duzgun zendtijd claimen bij VRT, zowel op radio als televisie. De Vlaamse publieke omroep stelt autonoom te kunnen beslissen over de zendtijd en zal de vraag bekijken, als ze binnenkomt.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx