RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

2006: ‘FM Brussel moet zijn publiek verruimen’

De stadsradio FM Brussel lanceert een offensief om meer luisteraars te bereiken in de hoofdstad en de rand. Volgens Vlaams minister van Brusselse aangelegenheden Bert Anciaux moet de zender zijn publiek verruimen. Programmadirecteur Jeroen Roppe wil voor zijn zender een meer gevarieerd aanbod. Er komen nieuwe programma’s, een vernieuwde website en een internetstream.

De stadsradio doet daarvoor onder andere een beroep op Tom Coninx, die een sportprogramma zal presenteren, maar ook op Annabelle Van Nieuwenhuyse, die elke woensdag met een centrale gast gaat praten. De directeur van de AB, Jari Demeulemeester, zal op zijn beurt een muziekprogramma voor zijn rekening nemen.

Volgens minister Anciaux moet FM Brussel zijn publiek verruimen. Hij benadrukt daarbij het belang van de samenwerking met andere Brusselse media, zoals het weekblad ‘Brussel Deze Week’, TV Brussel en Brusselnieuws.be Binnenkort komt er een luisteronderzoek. FM Brussel heeft een totaalbudget van 1,87 miljoen euro, waarvan 91% bestaat uit Vlaams geld.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx