RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

1998: VRT bevestigt bestaan van Mona Lisa

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Chris Cleeren netmanager van VRT-radio, heeft gisteren, 31 augustus toegegeven dat er door z’n directie wordt nagedacht over een zevende net, dat vooral easy-listening en soft popprogramma’s zou uitzenden. Het moge duidelijk zijn dat VRT niet echt zat te wachten op het uitlekken van deze plannen.

Vraag blijft WAAROM iemand deze plannen dan wel enkele dagen geleden heeft laten uitlekken? Toen wat dieper werd gespit door ons en anderen, kon VRT dan ook niet langer ontkennen ‘dat er iets aan de hand is’.

Of nog een nieuw radioconcept binnen de overeenkomst met de Vlaamse regering echt wel kan, blijft een voorlopig onbeantwoorde vraag. De bal zou momenteel in het kamp van media-minister Eric Van Rompuy liggen.

“Men kan zich inderdaad de vraag stellen of zes VRT-netten het minimum, dan wel het maximum is, waarmee VRT z’n opgelegde taak naar behoren kan uitvoeren”. Aldus Chris Cleeren in een gesprek met “De Morgen”-journalist Kris Vanderhaegen.

Dat is uiteraard de hamvraag, waar iedereen zijn eigen interpretatie aan kan en zal geven. Er broeit inderdaad wat aan de Reyerslaan, niet toevallig gegangmaakt door het succes van “Radio Flandria” en de mogelijke komst van nieuwe concurrenten!


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx