RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

16-jarige Josh maakt debuut bij Caroline

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Dat ze bij Radio Caroline gemiddeld niet echt meer van de jongsten zijn, dat is minstens een open deur intrappen. Maar dit weekend, tijdens het maandelijkse weekendje Radio Caroline North live aan boord van de Ross Revenge, mag zowaar de amper 16-jarige Josh Holmes-Bright zijn grote debuut maken.

Josh is meteen de jongste deejay ooit zijn die een programma maakt vanaf het legendarische radioschip van Caroline. Hij debuteerde zaterdag met een show van 14.30 tot 16.30 uur (zie video onder) en ook vandaag zondag is hij te horen van 12 tot 15 uur (Britse tijd).

Josh bevond zich al een tijdje op de (scheeps)radar bij Caroline, want hij presenteerde al op een aantal lokale radiostations, waaronder Caroline Community Radio (CCR), een lokaal FM-station voor het Maldon District dat in oktober 2020 van start ging en waarbij ook Caroline-deejays als Ray Clark, Johnny Lewis, Graham Bannerman en Peter Philips betrokken zijn.

Daar waren ze behoorlijk onder de indruk van zijn talent en persoonlijkheid, maar ook zijn muzieksmaak en kennis, waardoor hij perfect bij Radio Caroline past. Josh wordt vanaf nu ook de nieuwe vaste presentator van de Caroline Countdown (op donderdag van 18 tot 21 uur, Britse tijd) op het album-station.

Ladies and gentlemen – introducing JOSH HOLMES-BRIGHT! Josh’s first link on Radio Caroline

Posted by Radio Caroline on Saturday, February 12, 2022

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Caroline

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Claude Van Isterdael
Claude Van Isterdael
13 februari 2022 - 18:48 18:48

Blijkbaar geen last van stress, zie er dat weinig doen van zijn ouderdom….

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx