RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

11/08/22: ‘Q-Wedding in a Week’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Q-luisteraar Josien (28) uit Kortenaken beleefde de verrassing van haar leven toen ze donderdag 4 augustus, door haar vriend Joachim (28) ten huwelijk werd gevraagd aan het Q-Beach House. Joachim bedisselde het romantische aanzoek met Q-dj Jolien Roets, die op haar beurt Sean Dhondt inschakelde. Sean bracht een verrassingsoptreden met een wel héél speciale versie van My Heart Will Go On, het lievelingslied van Josien, waarna Joachim op de knieën ging. 

Maar de allergrootste verrassing moest nog komen: Qmusic organiseert een groots huwelijksfeest en binnen exact een week trouwt, het koppel met de voetjes in het zand en de zee op de achtergrond aan het Q-Beach House. Josien kreeg een save the date voor haar eigen trouwfeest van Jolien :”Wat?! Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Wauw!” , reageerde Josien.

Jolien Roets is weddingplanner van dienst. Ze zal de hulp van luisteraars en collega-dj’s goed kunnen gebruiken, want in amper één week moet ze een huwelijksfeest met alles erop en eraan regelen. Van het bruidsboeket tot de trouwjurk en huwelijksreis, van de ceremoniemeester tot de dj voor het avondfeest, van de ‘appekes’ tot het diner en de bruidstaart.

Met hulp van de luisteraars zet Jolien alles op alles om Josien en Joachim binnen exact een week, op donderdag 11 augustus, de perfecte ‘Q-Wedding in a Week’ en de mooiste dag van hun leven te bezorgen. Of Jolien hierin slaagt, is doordeweeks te volgen tussen 16:00 en 19:00 uur tijdens haar programma. Op donderdag 11 augustus maakt ze een speciale uitzending waarbij ze het trouwfeest live volgt. 

Jolien Roets: “Ik wil wel graag trouwen, dus als hij het zou vragen, zou ik zéker ja zeggen. Maar voorlopig komt het er niet van. Dus ik dacht: waarom organiseer ik in tussentijd niet gewoon een spetterend huwelijksfeest voor onze luisteraars? Al ben ik nu toch wat aan het stressen: in een week tijd moet ik àlles regelen. Ik hoop maar dat Josien geen bridezilla is die het me nog wat moeilijker zal maken (lacht). In ieder geval kan ik de hulp van onze luisteraars goed gebruiken. Wie nog een bruidstaart in zijn frigo heeft staan of iemand kent die prachtige bruidsboeketten maakt, mag me bellen! Al kan het sowieso niet mislopen: in het bijzijn van vrienden en familie trouwen op het strand, met de zee en zonsondergang op de achtergrond. Kan het romantischer?”


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx